Командирът на Специализирания отряд за борба с тероризма Георги Гайков ще бъде

...
Командирът на Специализирания отряд за борба с тероризма Георги Гайков ще бъде
Коментари Харесай

Обвинения срещу командира на спецотряда за борба с тероризма

Командирът на Специализирания отряд за битка с тероризма Георги Гайков ще бъде " осъден с неповишаване ", само че остава на поста, разяснява в коридорите на Народното събрание вътрешният министър Валентин Радев, представен от DarikNews. Причината са обвинявания против Гайков. 

Преди дни в писмо до министри и депутати 27 души от отряда упрекнаха командира си в реваншизъм, закани и неприятна кадрова политика. Освен това майката на загиналия Емил Шарков написа писмо до министъра. 

" Има инспекция, на бюрото ми е. Върнал съм за уточняване на някои неща в инспекцията. Видял съм какви са наказванията, какви са и нарушаванията - и на Гайков, и надолу по веригата. Той ще бъде наказан от мен с неповишаване в последващо звание ", изясни министърът.

" Не е работа на майката на Шарков, макар че е наш чиновник и по този начин се е случило с него, тя да дава препоръки. Аз съм решил кой е Георги Гайков, взел съм мнението на професионалното управление и персонално аз си имам мнение по въпроса. Гайков си остава там ", съобщи още Радев.

" Сега ще създадем някакво преструктуриране. Там не може да има такива взаимоотношения, каквито са съществували преди този момент, сигналът е тъкмо подобен. Фокусирали сме се върху това, аз чаках инспекцията ", разясни още вътрешният министър.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР